PPN

  /  Anunțuri   /  Astăzi am asistat la o Justiție mult așteptată

Astăzi am asistat la o Justiție mult așteptată

Stop….Ce sa petrecut astăzi nici un punct asemănător cu regimul lui Plahotniuc. Nimic nu seamănă cu sistem creat de Plahotniuc și preluat de Dodon. Astăzi, statul Moldovenesc a arătat, că e mai puternic de cît o gașcă unor afaceriști corupți. Astăzi Justiția a arătat că se trezește, chiar daca și la comandă, dar “mușcă” chiar și pe cei care se credeau de ne atinși. 


Sperăm că acest examen guvernarea să îl treacă demn. Să nu ne pomenim, că mâine, cînd va fi înlocuit Stoianoglo cu un alt Procuror General, acest dosar penal nocturn cu reținere, se va da uitării, și Justiția îl va lasă pe dînsul săși aștepte ziua pentru revanșa la Londra sau etc.


Astăzi, îndemnăm pe toți să ne calmam. Astăzi nimeni nu a trecut “Rubicon” astăzi am asistat la o Justiție mult așteptată. Dar dacă “mâine”, vom înțelege cu toți, că totul a fost doar un show, și corupții, doar vor fi ușor lăsați să migreze în țările, “călduroase”, pentru ași aștepta vremurile revanșiste. Atunci noi primii vom spune, că astăzi în loc de o Justiție corectă am asistat la nașterea unui nou sistem criminal marca “Plahotniuc”, un sistem care a stăpânit țara noastră 30 de ani, doar că totul va fi sub un nou lozinic “oameni buni”. 


Timpurile bune încă nu s-au arătat, dar o mică speranță deja apare.