PPN

  /  Anunțuri   /  Continuăm întrunirile cu susținătorii din localitățile din Sudul Moldovei

Continuăm întrunirile cu susținătorii din localitățile din Sudul Moldovei

NOi continuăm întrunirile cu susținătorii din localitățile din Sudul Moldovei. Suntem onorați că oamenii își exprimă încrederea în forțele partidului nostru. Lumea se mobilizează odată cu NOI, ne inspiră să muncim și demonstrăm că se poate!

La fiecare întâlnire cu alegătorii, ne dăm seama că nu în zadar am pornit pe calea de pe arena politică moldovenească. Oamenii împărtășesc aceleași gânduri cu NOI, ne ascultă și ne oferă încredere. Suntem realiști, nu promitem foarte multe, dar suntem siguri, că ceea ce ne-am pus ca scop, vom realiza.

Viitorul prosper al țării noastre depinde de efortul și investițiile calitative în copiii noștri.

De aceea, astăzi, este absolut necesar să punem accent pe noua generație. Poporul nostru a obosit să fie etichetat și discriminat. Oamenii au nevoie de condiții optime pentru a deveni mai uniți și a lupta pentru binele comun. Doar atunci când, vom deveni o unitate, țara noastră va scăpa de hoții de la conducere și vom elimina haosul din toate sistemele.

Nu poporul trebuie să-și caute rostul printre străini, pentru a-și asigura un viitor, dar cei, care de ani buni ne fură, trebuie să plece.E timpul ca Moldova să se debaraseze de politicienii corupți și schemele lor mafiote. Mai avem 22 de zile, până vom putea întoarce o filă nouă în istoria statului nostru. Mai avem 22 de zile până vom putea aduce la conducere un partid nou, cu oameni NOI. Doar NOI vom putea să obligăm demnitarii să slujească în interesul cetățenilor.Stimați concetățeni, uniți-vă, căci uniți suntem mai puternici! Astăzi, avem șansa să întoarcem Moldova poporului!