PPN

  /  Anunțuri   /  Dezbaterilor televizate de la Jurnal TV

Dezbaterilor televizate de la Jurnal TV

În cadrul dezbaterilor televizate din 15 iunie, de la Jurnal TV, Vladimir Dachi, a prezentat alegătorilor programul pe care NOI intenționăm să-l realizăm.

Vladimir Dachi: „Dorim, ca poporul ţării noastre să fie unit în lupta contra sistemului corupt. Îndemnăm toţi cetăţenii să fie fermi pe poziţie, să nu cadă pradă provocărilor forţelor politice, care au scopul de a dezbina populaţia pe criterii de limba vorbită şi de etnie. În premieră, dorim să aducem în politica moldovenească oameni NOI, oameni care nu au fost implicaţi în scheme de corupţie, care din anul 1991 sunt prezente în Republica Moldova.”

Vladimir Dachi l-a îndemnat pe oponentul său, Vlad Bilețchi, care a fost prezent în platou, să nu se mai joace cu sentimentele oamenilor, să se debaraseze de calea populistă pe care a ales-o și să se alăture neamului moldovenesc.

Totodată, președintele Partidului Politic NOI, i-a sugerat domnului Vlad Bilețchi, membrului partidului Alianța pentru Unirea Românilor – AUR Moldova , să reprezinte interesele Republicii Moldova, dar nu pe cele ale altui stat.

Așa cum, în platou, au mai fost prezenți încă doi oponenți, unul dintre care reprezintă interesele României, iar altul pe cele ale Rusiei, Vladimir Dachi a venit cu un îndemn: „România ne este Frate. Rusia ne este mamă. Dar noi trebuie să ne trăim viața noastră și să facem regulă în țară, societate, justiție. Să rezolvăm probleme Republicii Moldova, cu sau fără ajutorul României, Rusiei sau ale altor țări.”