PPN

  /  Anunțuri   /  Mulțumim oamenilor care au participat la vot!

Mulțumim oamenilor care au participat la vot!

Vrem să le mulțumim oamenilor care au participat la vot, care au susținut eforturile noastre de a schimba cu adevărat sistemul putred din Moldova, care persistă în toate domeniile, nu doar în justiție.

NOI nu putem accepta rezultatele acestor alegeri. Chiar daca acestea alegeri au fost cîștigate in totalitate de un partid, care speram toți, că va face schimbarea mult așteptată.

Doar ca avem o singura întrebare, de ce unui membru a Partidului Politic NOI, domnului Cristian Mihai (Rizea), nu i s-a permis să candideze, din motiv că nu ar avea cetățenie moldovenească, dar i sa permis sa voteze?! Ce se întâmplă în țara noastră? De nenumărate ori, partidul nostru a fost atacat. Ni s-au atribuit toate nelegiuirile Moldovei, chiar dacă, niciodată, niciunul dintre NOI nu a ocupat funcții de conducere în Moldova. Mai mult decât atât, nimeni dintre NOI nici măcar nu a lucrat în instituții de stat. Sa creat și a fost înregistrat un Partid cu simbolul electoral identic cu cel al nostru. (Refirire la Partidul Politic Noua Optiunea Istorica)NOI vom insista să primim un răspuns oficial de la Comisia Electorală Centrală, în care să ne explice cum au permis să se întâmple față de Partidul Politic NOI, asemenea fărădelegi. Ați încălcat toate legile posibile, cineva trebuie să fie pedepsit pentru aceasta. NOI vom urmări atent cum va evolua situația politică în Republica Moldova.

Mai întâi de toate, dorim să vedem ce schimbări se vor produce, pentru că promisiuni s-au dat multe. Acum, NOI să vedem acțiunile. Uniți Contra Sistem!