PPN

  /  Anunțuri   /  Partidul NOI in viziă la sudul Moldovei

Partidul NOI in viziă la sudul Moldovei

Astăzi, NOI am vizitat satele din Sudul Moldovei. Și de această dată, ne-am bucurat de susținerea oamenilor, care au venit la întrunirea cu NOI. Cetățenii ne oferă sprijinul lor, pentru că au înțeles că NOI suntem singurul partid politic integru, care luptă contra sistemului. Poporul a salutat pozitiv inițiativa noastră, prin care intenționăm să susținem tinerii. La fel ca și NOI, alegătorii consideră că e corect să investim în noile generații și de a educa în ei spiritul competitiv, bazat pe practicile moderne de instruire.

Neamul nostru și-a pierdut încrederea în politicienii moldoveni, care, de repetate ori, vin promisiuni și vorbe goale. În dependență de șansele de a ajunge la guvernare, mulți dintre politicieni au devenit „călători”, se plimbă dintr-un partid în altul și aleg fotolii moi și promițătoare.

De-a rândul anilor, NOI, cetățenii acestei țări, nu ne-am bucurat de nicio susținere din partea autorităților, care s-au bătut cu pumnul în piept și au zis că vor aduce ordinea în țară. Toate succesele, toate realizările și tot ce am reușit să obținem, se datorează meritelor personale, nimic mai mult. Ajunge! Ajunge ca statul să ia întruchiparea unei bâte fiscale și să pună piedici prin scheme corupte!

Președintele Partidului Politic NOI i-a încurajat pe alegători, ca pe 11 iulie, să voteze pentru oamenii, care vor aduce schimbări constructive acasă.Vladimir Dachi: „Stimați concetățeni, încetați să le dați crezare hoților! Timp de 30 de ani, acești oameni nu au făcut schimbări în țara noastră. Ce ne mai putem aștepta, astăzi, de la ei? Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!”

O bună parte dintre cei care au fost astăzi, la întâlnirea cu NOI, ne-au spus că au oameni dragi, care sunt plecați la muncă peste hotare. Am obosit să fim împrăștiați prin tot globul pământesc! Vrem să fim un popor unit!

Oamenii cred în NOI, iar asta ne dă puteri să mergem mai departe. Pentru a contribui la bunăstarea neamului, vom depune tot efortul, capacitățile profesionale pe care le posedăm. Astăzi, am mai făcut un pas și suntem atât de aproape de noua generație.