PPN

  /  Anunțuri   /  Plasarea lui Stoianoglo în arest la domiciliu a fost o scuipare în fața poporului moldovenesc

Plasarea lui Stoianoglo în arest la domiciliu a fost o scuipare în fața poporului moldovenesc

Astăzi, deja este clar, că scenariul, care a fost scris în incinta clădirii Președinției, în comun cu așa numiții „oameni buni”, absolvenți ai universităților Oxford, Harvard și Sorbona, s-a dovedit a fi unul nereușit, chiar mai nereușit decât cel mai prost scenariu scris de proxenetul Plahotniuc. Capturarea statului dupa cum s-a dovedit, nu e atât de simplu, chiar și sub mască „vremurilor bune”. Astăzi, înțelegem că „vremurile bune” nu vor ajunge în Moldova. Acei „oameni buni” promiși așa și nu au ajuns la guvernare. Ei au fost înlocuiți cu surori, frați, cumetri și prieteni apropiați a noii elite politice.
Astăzi, înțelegem că arestul cu mascați din 5 octombrie, a Procurorului General, nu a avut nimic în comun cu justiția mult așteptată de către oamenii de rând. Aceasta a fost doar o încercare de a băga frica în opoziție și popor. Plasarea lui Stoianoglo în arest la domiciliu a fost o scuipare în fața poporului moldovenesc, cel puțin a celor cinstiți și inteligenți.


Dacă vor mai continua cu astfel de procese, dacă vor continua ca la cârma statului să ajungă oameni după gradul de rudenie, NOI credem ca acești politicienii își vor încheia cariera politică în diasporă, neavând nimic în comun, nici cu cuvântul diasporă nici cu poporul nostru.Arestarea Procurorului General a fost doar o imitare a justiției. Și pentru aceast show de prost gust cineva trebuie să răspundă, iar acei cineva sunt din rîndul „oamenilor buni”.NOI credem că procuratura trebuie să aibă mai multe întrebări către Lilian Carp, să ne spună la toți unde și de către cine a fost scris acest scenariu de capturare a statului.

Vremurile bune sunt încă prea departe. Se pare că, și de această dată, am fost prostiți cu loznici și promisiuni electorale.
Partidul Politic NOI condamnă ferm arestarea oricăror cetățeni, în lipsa unor dovezi semnificative. Este absurd ca în ziua marți, Procurorul General să fie arestat cu mascați, iar peste două zile, vineri, să fie plasat în arest la domiciliu.