PPN

  /  Anunțuri   /  Republica Moldova sărbătorește, astăzi, 30 de ani de independență. Președintele partidului politic NOI, Vladimir Dachi, a transmis, cu acest prilej, un mesaj emoționant.

Republica Moldova sărbătorește, astăzi, 30 de ani de independență. Președintele partidului politic NOI, Vladimir Dachi, a transmis, cu acest prilej, un mesaj emoționant.

“Astăzi, 27 august, suntem alături de eroii acestui neam care s-au jertfit pentru ca Republica Moldova să-și câștige, acum 30 de ani, independența!

De astăzi, ne dorim ca actuala putere politică să-și îndrepte atenția doar către popor și să se gândească la viitorul lui pentru ca cei tineri să nu mai fie nevoiți să plece în pribegie pentru a-și putea crește copilașii!

Astăzi, la această importantă aniversare “NOI” avem obligația să depunem toate eforturile pentru ca Republica Moldova să fie cu adevarat un stat de drept, o țară stăpână pe picioarele ei, suverană și respectată de toate celelalte națiuni!

“Dumnezeu să ocrotească Republica Moldova și pe cetățenii săi!”, a declarat Vladimir Dachi, președintele Partidului Politic “NOI”.