Partidul Politic „NOI”

info@ppn.md

Chișinău, str. A. Sciusev, 80

Подписывайтесь на нас

PPN

  /  Новости   /  Создана Глоденьская территориальная организация политической партии NOI.

Создана Глоденьская территориальная организация политической партии NOI.

Recent, la Glodeni a avut loc conferința raională de constituire a Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului Politic NOI. Lider al organizației a fost ales Aureliu Bodean. 

În cadrul conferinței au fost formate structurile de conducere ale organizației raionale și aprobate componența Consiliul Raional și al Biroului Executiv. Au fost aleși vicepreședintele organizației, secretarul executiv, precum și membrii Comisiei de cenzori.

La conferința Organizației Teritoriale Glodeni a participat și liderul Partidului NOI, Vladimir Dachi, care le-a vorbit participanților despre scopurile și sarcinile formațiunii pentru perioada imediat următoare.
„Situația social-economică din țară a degradat pe fundalul pandemiei, starea în care s-au pomenit cetățenii este critică, iar guvernarea nu are capacități să facă față situației. Este necesară reînnoirea și resetarea urgentă a Moldovei”, a declarat Vladimir Dachi. 

Liderul Partidului „NOI” a vorbit și despre situația dezastruoasă din sectorul agrar.  
„Moldova este o țară agrară, iar Guvernul nu întreprinde suficiente măsuri pentru susținerea sectorului agrar. Tendințele climatice din ultimii ani arată clar că țara noastră se va confrunta și în continuare cu seceta. De aceea este imperios ca în țară să fie dezvoltate sistemele de irigare. Numai acestea vor salva sectorul agrar al țări”, a subliniat Vladimir Dachi. 
Proaspătul președinte al OT Glodeni al Partidului „NOI”, Aureliu Bodean, a menționat că în situația actuală sunt necesare acțiuni energice. 

„Pentru a depăși situația complicată în care s-a pomenit țara, e nevoie să fie întreprinse fără întârziere acțiuni radicale. Formațiunea noastră are suficiente competențe pentru a ajuta la depășirea stării de lucruri, în particular în raionul Glodeni”, a menționat Aureliu Bodean. 

În cadrul conferinței a avut loc un dialog activ cu membrii echipei Partidului „NOI” din raionul Glodeni.
Partidul Politic „NOI”, înregistrat la 12 noiembrie 1999, s-a relansat în politica moldovenească în data de 11 iulie 2020. Este o formațiune de centru-stânga, de orientare pro-moldovenească, care se declară în opoziție cu actuala guvernare. Partidul „NOI” susține că vine cu o nouă abordare în politica moldovenească, ca factor integrator în contextul în care ura și dezbinarea s-au înrădăcinat adânc în Moldova. Formațiunea își propune să acceadă în viitorul Parlament la următorul scrutin legislativ.