Partidul Politic „NOI”

info@ppn.md

Chișinău, str. A. Sciusev, 80

Подписывайтесь на нас

Председатель

  /  Председатель

Dachi Vladimir

Председатель

Vladimir Dachi s-a născut în 1967 în satul Slobozia-Mare, raionul Cahul, într-o familie numeroasă.

După absolvirea școlii medii, a studiat la Colegiul Tehnic din Chișinău, specializarea „Construcția și exploatarea drumurilor”. A făcut serviciul militar în Germania.

Începând cu 2001, Vladimir Dachi este director general al SA „JBI”-14 la uzina de construcții de beton și fier din Amur, care este o afacere de succes. Grație managementului lui Vladimir Dachi, la întreprindere au fost păstrate toate locurile de muncă, a fost modernizat utilajul și sunt aplicate tehnologii inovative.

Vladimir Dachi îi detestă pe cei care văd în fotoliul de deputat o punte spre o viață îndestulată. Câteva din motto-urile lui Vladimir Dachi: „Banii trebuie câștigați în mod cinstit, iar în politică trebuie să vii urmărind alte obiective decât banii”; „Este important să ai o opinie proprie pe care s-o poți apăra”; „Puterea trebuie să fie în slujba poporului, nu invers și nu în detrimentul lui”.

Este căsătorit și e tată a trei copii. Vladimir Dachi este o persoană foarte activă. Practică sportul. Mai exact, deja de 17 ani aleargă în fiecare dimineață. Este pasionat de cărțile cu tematică istorică. Preferă odihna activă.